تبلیغات بنری
    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ ژامبون و پنیر نان تست 8 قطعه روغن زیتون یا کره آب شده  به میزان لازم پنیر موزارلای تازه  اسلایس شده 150 گرم گوجه فرنگی متوسط  حلقه شده 2 عدد ریحان  یک دسته کوچک نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم   طرز تهیه ساندویچ ژامبون و پنیر  نان‌ها را روی تخته کار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلم‌ مو، روغن زیتون یا کره می مالیم.۲ – روی چهار ورقه نان، ژامبون بدون گلوتن، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و برگ ریحان قرار داده و کمی…
آموزش کامل نحوه درست کردن ساندویچ ژامبون و پنیر

 

 

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ ژامبون و پنیر


نان تست 8 قطعه

روغن زیتون یا کره آب شده  به میزان لازم

پنیر موزارلای تازه  اسلایس شده 150 گرم

گوجه فرنگی متوسط  حلقه شده 2 عدد

ریحان  یک دسته کوچک

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم



 

طرز تهیه ساندویچ ژامبون و پنیر

 نان‌ها را روی تخته کار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلم‌ مو، روغن زیتون یا کره می مالیم.
۲ – روی چهار ورقه نان، ژامبون بدون گلوتن، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و برگ ریحان قرار داده و کمی نمک و فلفل می پاشیم.

۳ – چهار نان باقیمانده را روی ساندویچ‌ها قرار داده و با دست، کمی فشار می دهیم تا نان‌ها و مواد به هم بچسبند.

۴ – دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده، در هر نوبت ۲ ساندویچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف آن را ۳-۲ دقیقه سرخ می کنیم تا ترد و برشته شوند. همین کار را با دو ساندویچ دیگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو می نماییم.

 

نکته

اگر به دنبال یک طعم جدید هستید، می‌توانید گوجه‌های ورقه شده را یک ساعت در سرکه بالزامیک بخوابانید.