تبلیغات بنری
بادمجون شکم پر,طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر تصویری,طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با رب انار,ترشی بادمجان شکم پر نی نی سایت,ترشی بادمجان شکم پر تبریزی,ترشی بادمجان شکم پر بوشهری,ترشی بادمجان شکم پر ساده,طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با تمر هندی,طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر کبابی,
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه / درست کردن ترشی بادمجون شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر+ روش درست کردن ترشی بادمجون شکم پر را در آشپزی سایت خبری واضح نیوز مشاهده نمایید.

 

ترشی بادمجان شکم پر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ترشی هایی است که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود.

ترشی بادمجان شکم پر شکل ظاهری و طعم و عطر فوق العاده ای دارد و در کنار انواع غذاهای ایرانی سرو می شود.

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه+ درست کردن ترشی بادمجون شکم پر

 

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر:



بادمجان کوچک: ۲۰ عدد

سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه): یک کیلو

سیر: سه بوته

سرکه: ۴ لیتر

نمک و فلفل: به میزان کافی

هویج رنده شده: در صورت تمایل

فلفل سبز قلمی: در صورت تمایل

 

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر در خانه+ درست کردن ترشی بادمجون شکم پر

 

 

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:



سبزی های معطر که در واقع همان سبزی ترشی می باشد را پاک کنید، بشویید و بگذارید در سبد باشد تا آب آن برود.

سبزی ها را با چاقو یا ساطور به صورت ریز خرد کنید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود.

سیرها را پوست بگیرید، حبه های سیر را با چاقو خرد کنید.

بادمجان ها را با آب بشویید و بگذارید آب آن برود، نیازی به کندن پوست و کلاهک بادمجان نیست.

زیبایی بادمجان به پوست و کلاهک آن است، پس آنها را جدا نکنید فقط اگر دم کلاهک بلند است آن را کوتاه کنید.

در قسمت شکم بادمجان بصورت عمودی برشی از بالا به پایین با چاقو ایجاد کنید.



بادمجان ها را در قابلمه ای قرار دهید، سرکه را نصف کنید و نصف آن را روی بادمجان ها بریزید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت بپزد.

سپس بادمجان ها را از روی شعله بر می داریم و صبر می کنیم تا در محیط خنک شوند.

سبزیها و سیرهای خرد شده را با نمک و فلفل ترکیب نمایید و در قسمت شکم (وسط) بادمجان ها قرار دهید. (با یک قاشق چایخوری) سپس لبه های بادمجان را روی هم بیاورید تا مواد از شکم بادمجان خارج نشود.

همه ی بادمجان ها را با سبزیجات و سیر خرد شده پر نمایید و به صورت افقی در ظرفی بچینید و روی آن سرکه و کمی نمک و فلفل بریزید.

درب ظرف شیشه ای یا پلاستیکی که حاوی ترشی بادمجان شکم پر است را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.

۱۵ روز زمان لازم است تا ترشی بادمجان شکم پر جا بیفتد و آماده ی مصرف شود.

 

 

نکات ترشی بادمجان شکم پر:



سبزی را پس از شستن و خرد کردن حتما بر روی یک دستمال نخی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود، رطوبت سبزی می تواند منجر به کپک زدن ترشی شود.

برای اینکه محتویات داخل شکم بادمجان به بیرون نیاید، با یک خلال دندان دو طرف لبه های بادمجان را به هم اتصال دهید.

اگر به بوی جوشیدن سرکه در محیط حساسیت دارید می توانید بادمجان ها را با آب بپزید.

برای تهیه بادمجان شکم پر حتما از بادنجان های سایز کوچک و قلمی استفاده کنید که قسمت وسط آن دانه نداشته باشد.

در تهیه این ترشی می توانید از فلفل های قلمی استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید از هویج های رنده شده یا خرد شده در شکم بادمجان ها استفاده نمایید.

برای سرو کردن ترشی بادمجان شکم پر می توانید آن را با چاقو حلقه کنید.