​ 2 بیل گیتس

واضح | پورتال خبری و سبک زندگی

بیل گیتس

بیل گیتس,صاحب مایکروسافت,تولید واکسن کرونا توسط بیل گیتس,

العربية صفحه اصلى ايران افغانستان خاورميانه بین‌الملل ورزش ویدیو دیدگاه‌ها الحج اخبار ويديو عکس ها پخش زنده رادیو اف ام الحدث صفحه اصلى بیل گیتس برای ساخت واکسن کرونا میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری می‌کند آخرین به روزرسانی: شنبه 04 آوریل 2020 KSA 19:14 - GMT 16:14 تاریخ انتشار: شنبه 04 آوریل 2020 KSA 15:12 - GMT 12:12 منبع: دبی-العربیه.نت فارسی   بنیانگذار مایکروسافت، اعلام کرد برای یافتن واکسن کرونا میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری می‌کند.   بیل گیتس که پس…

تبلیغات بنری