تبلیغات بنری
حالوا - آشپزی : سیب زمینی پنیری یکی از غذاهای نوین و خوشمزه ای است که در فهرست غذاهای فست فودی دسته بندی می شود.  البته سیب زمینی پنیری را می توانید در مهمانی ها و مجالس در کنار غذای اصلی خود هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی پنیری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی پنیری با ما همراه باشید.       مواد لازم سیب زمینی پنیری سیب زمینی متوسط     ۴ عدد کورن فلکس ساده     ۲۰ گرم جعفری    …
آموزش پخت سیب زمینی پنیری و اصول پخت

حالوا - آشپزی : سیب زمینی پنیری یکی از غذاهای نوین و خوشمزه ای است که در فهرست غذاهای فست فودی دسته بندی می شود.  البته سیب زمینی پنیری را می توانید در مهمانی ها و مجالس در کنار غذای اصلی خود هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی پنیری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی پنیری با ما همراه باشید.

 

 

سیب زمینی پنیری

 

مواد لازم سیب زمینی پنیری

سیب زمینی متوسط     ۴ عدد

کورن فلکس ساده     ۲۰ گرم

جعفری     ۵۰ گرم

پنیر پارمزان     ۳۰ گرم

روغن زیتون     ۲ قاشق غذاخوری

پنیر چدار     ۱۰۰ گرم

شیر     ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه     به اندازه کافی

پودر سیر     به اندازه کافی

نمک     به اندازه کافی

 

نحوه درست کردن سیب زمینی پنیری

 

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا کورن فلکس را در یک کاسه جا دار می ریزیم و آنرا با گوشتکوب یا هر وسیله دیگری می کوبیم تا کاملا پودر شود. پس از اینکه کورن فلکس را پودر کردیم ، جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و نیمی از آنرا به کورن فلکس اضافه می کنیم.

در ادامه پنیر پارمزان را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به کورن فلکس اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در مرحله بعد باید سیب زمینی ها را آماده کنیم. برای این منظور سیب زمینی ها را بخوبی می شوییم.

اگر پوست سیب زمینی ها نازک نیست بهتر است سطح روی سیب زمینی ها را با اسکاج سیمی بسابیم تا پوست شان کاملا نازک و تمیز شود. پس از اینکار سیب زمینی ها را مانند قاچ کردن هندوانه به ۸ قسمت تقسیم می کنیم.

 

آموزش پخت سیب زمینی پنیری و اصول پخت

 

در مرحله بعد سیب زمینی ها را در یک کاسه مناسب قرار می دهیم و روغن زیتون را اضافه می کنیم. سیب زمینی ها باید کاملا به روغن زیتون آغشته شوند. در ادامه فر را با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم ، سپس سیب زمینی ها را با حوصله از داخل روغن زیتون خارج می کنیم و در مخلوط کورن فلکس می غلتانیم. پس از اینکار سیب زمینی ها را با فاصله روی کاغذ روغنی درون سینی فر می چینیم.

پس از اینکه تمام سیب زمینی ها را روی سینی فر قرار دادیم آنرا درون فر قرار می دهیم. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است تا سیب زمینی پنیری ما آماده شود. برای تهیه سس روی سیب زمینی ها شیر و پنیر چدار را با هم مخلوط می کنیم.

سپس درون مایکروفر قرار می دهیم تا پنیر چدار آب شود. پس از اینکه سیب زمینی ها آماده شدند آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم ، سپس سس پنیر چدار را به همراه باقیمانده جعفری روی سیب زمینی ها می ریزیم.