تبلیغات بنری
بخش آشپزی حالوا - معصومه رسولی : در این بخش از شیرینی و دسر حالوا نحوه پخت کیک موکا , طرز تهیه کیک موکا ,  آموزش پخت کیک شکلاتی موکا را یاد میگریم . به ترکیب قهوه و یا نسکافه با پودر کاکائو رو موکا میگویند.         مواد لازم جهت پخت کیک موکا تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم شیر ۲۰۰ میلی روغن مایع ۱۳۰ میلی پودر کاکائو ۱۵ گرم (رنکش بستگی به تیرگی و روشنی پودر کاکائوتون داره ) آرد سفید ۳۰۰ گرم وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۶ گرم پودر نسکافه یا قهوه ۱۰ گرم ( از کافی میکس و  قهوه …
آموزش کامل نحوه پخت کیک شکلاتی موکا

بخش آشپزی حالوا - معصومه رسولی : در این بخش از شیرینی و دسر حالوا نحوه پخت کیک موکا , طرز تهیه کیک موکا ,  آموزش پخت کیک شکلاتی موکا را یاد میگریم . به ترکیب قهوه و یا نسکافه با پودر کاکائو رو موکا میگویند.

 

 

 

 

مواد لازم جهت پخت کیک موکا

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲۰۰ گرم

شیر ۲۰۰ میلی

روغن مایع ۱۳۰ میلی

پودر کاکائو ۱۵ گرم (رنکش بستگی به تیرگی و روشنی پودر کاکائوتون داره )

آرد سفید ۳۰۰ گرم

وانیل نوک قاشق

بیکینگ پودر ۶ گرم

پودر نسکافه یا قهوه ۱۰ گرم ( از کافی میکس و  قهوه  هم میتوان استفاده کرد)

 

 

طرز پخت کیک شکلاتی موکا

شیر رو گرم کردم پودر نسکافه یا قهوه رو بهش اضافه کردم و حل کردم و گذاشتم توی محیط که خنک بشه .

تخم مرغ ها رو همراه با شکر و وانیل با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم . (میزان شکر رو می تونید کمی بیشتر بریزید این میزان شیرینی ملایم و کم شیرین هست )

پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و به تدریج به مواد اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . مخلوط شیر و نسکافه رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم .

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج به مواد اضافه و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم .

قالب مورد نظر ( قطر قالب من ۲۳ سانت هست و هر قالبی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشد می شود .) رو کمی چرب کردم .

چرب کردن قالب با روغن جدا کننده : ۵۰ گرم روغن جامد یا کره رو همراه با ۵۰ گرم روغن مایع و ۵۰ گرم آرد سفید مخلوط و با همزن ۵ الی ۶ دقیقه زده . مخلوط حاصله رو در طرف درب دار در یخچال نگه داری کنید.

مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم .

بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم .

روش گاناش ریختم . برای گاناش ۵۰ گرم خامه صبحانه (قنادی) داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) قرار دادم وقتی گرم شد ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو اضافه کردم و بعد از مخلوط شدن از حرارت برداشتم . کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم