- جمعه 13 خرداد 1401 - 14:23
- 245
- 0 دیدگاه
- فرهنگی و اجتماعی , حوادث ,
جزییات حادثه در پرواز مشهد – اصفهان امروز 13 خرداد چه بود ؟
صبح امروز جمعه 14 خرداد پرواز مشهد – اصفهان از شرکت هواپیمایی ایران ایر به علت نقص فنی دچار حادثه شد و براثر آن ۴ سرنشین این پرواز مصدوم شدند. واضح نیوز حوادث: جعفری مدیر روابط عمومی فرودگاه بی

صبح امروز جمعه 14 خرداد پرواز مشهد – اصفهان از شرکت هواپیمایی ایران ایر به علت نقص فنی دچار حادثه شد و براثر آن ۴ سرنشین این پرواز مصدوم شدند.
واضح نیوز حوادث: جعفری مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد گفت: این پرواز که تاخیر زیادی هم در حرکت داشت حین حرکت برای تیک آف دچار نقص فنی شد که منجرشد ۳ مهماندار و یک مسافر این پرواز مصدوم شوند.
او گفت: مصدومان حادثه همه به صورت سرپایی مداوا شدند.
مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد گفت: پس از این حادثه خلبان پرواز، آن را باطل کرد و مسافران به سالن فرودگاه بازگشتند.
روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران ایر گفت: این شرکت در حال بررسی بیشتر سانحه است و به محض دریافت اطلاعات کافی اطلاع رسانی خواهد شد. / الف نیوز
ارسال دیدگاه