
رونمایی از استایل پاییزی بهاره رهنما با عینک قرمز با بندهای زنجیری در یک پرواز را مشاهده میکنید
بهاره رهنما، در اراک متولد شد. او دختر پروین قائممقامی بازیگر سینما است.
بهاره رهنما متولد ۱۰ آذر ۱۳۵۲ بازیگر سینما و تلویزیون است.
بهاره رهنما همسر پیشین او پیمان قاسمخانی نویسندهٔ سینما است. این زوج دختری به نام پریا قاسمخانی دارند که تجربهٔ حضور در تئاتر پنجرهها و فیلم سینمایی دایرهٔ زنگی و سریال مرد هزار چهره را دارد. او پس از جدایی از قاسمخانی در شهریور ۱۳۹۶ با امیر خسرو عباسی ازدواج کرد.
پدر او مرحوم جلال رهنما (تاجر) و مادرش پرویز قائم مقامی (بازیگر) می باشد. او فرزند دوم خانواده بوده و یک خواهر و برادر دوقلو به نام های بهانه و رهام(پزشک) دارد.
خانواده بهاره رهنما در 2 سالگی او به تهران نقل مکان نموده اما با وقوع انقلاب اسلامی در سال 1357 ایران را ترک و به انگلستان رفتند و پس از مدتی با فروکش شدن التهابات سیاسی دوباره به ایران بازگشتند.
ازدواج بهاره رهنما
بهاره رهنما به صورت اتفاقی در مسیر بازگشت از دانشگاه با پیمان قاسم خانی آشنا شده و این آشنایی در سال 1373 منجر به ازدواج گشت که ثمره این ازدواج دختری به نام پریا ( متولد 1376 ) می باشد.