امروز سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 شما در واضح نيوز هستيد
کد خبر 156 چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401 - 19:18 249 0
+ -

همکاری‌ های اقتصادی و بانکی ایران و کوبا افزایش می یابد

همکاری‌ های اقتصادی و بانکی ایران و کوبا افزایش می یابد
واضح نیوز رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با معاون نخست وزیر کوبا گفت ایران و کوبا پیشینه طولانی در همکاری های مشترک دارند و امیدوارم در آینده ضمن تداوم این تعاملا...

واضح نیوز : رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با معاون نخست وزیر کوبا گفت: ایران و کوبا پیشینه طولانی در همکاری‌های مشترک دارند و امیدوارم در آینده ضمن تداوم این تعاملات، روابط و همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور و از آن جمله همکاری‌های بانکی بسط یابد.

به گزارش واضح نیوز ،علی صالح‌آبادی در دیدار با هیأت کوبایی به ریاست معاون نخست وزیر کوبا، ‌آقای ریکاردو کابریساس رویز ضمن اشاره به پیشینه روابط دو کشور، گفت: ایران و کوبا طی سالیان مختلف روابط مناسبی با یکدیگر داشتند و البته این روابط باید در آینده نیز گسترش و تداوم یابد. ضروری است تأکید کنم که مقصود از گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور، بسط همکاری‌های بانکی است.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه از آمادگی لازم برای گسترش همکاری‌ها با بانک‌های مرکزی و تجاری ـ توسعه‌ای برخورداریم، تصریح کرد: اخیراً جلساتی درباره نحوه همکاری‌های بانکی میان دو کشور برگزار شد و امیدواریم بتوانیم روابط کارگزاری بین دو کشور را بسط دهیم.

همچنین در این دیدار عالی‌ترین مقام بانک مرکزی، بر توسعه همکاری‌ها میان دو کشور از طریق شبکه بانکی تأکید و ابراز کرد: از هرگونه توسعه روابط بانکی چه در سطح بانک مرکزی و چه در سطح بانک‌های تجاری استقبال می‌کنیم و آماده همکاری در این زمینه هستیم.

رئیس کل بانک مرکزی ضمن اشاره به تحریم‌های ظالمانه وضع شده علیه کشورها توسط آمریکا عنوان کرد: طی سالیان اخیر آمریکا تحریم‌های ظالمانه‌ای را علیه ایران وضع و تشدید کرده و این نشان‌دهنده آن است که وضع تحریم‌ها علیه کشورها، به عادتی برای آمریکا تبدیل شده است. البته ما نیز علی‌رغم تحریم‌ها به راهکارهای خوبی دست یافتیم تا فعالیت‌های اقتصادی‌مان را با قدرت ادامه دهیم.

صالح‌آبادی ضمن استقبال از پیشنهادات طرح شده از سوی هیأت کوبایی اظهار کرد:‌ امیدوارم تفاهماتی که میان همکاران ما و شما به امضا رسیده است، در سریع‌ترین زمان ممکن و با طراحی مدل عملیاتی و چارچوب زمانی دو و چندجانبه عملیاتی و اجراییات آن آغاز شود.

ایسنا

ديدگاه خود را بنويسيد

  • ديدگاه هاي ارسال شده توسط شما، پس از تاييد توسط تيم مديريت در وب منتشر خواهد شد.
  • پيام هايي که حاوي تهمت يا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پيام هايي که به غير از زبان فارسي يا غير مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
کد امنیتی رفرش
https://vazehnews.ir/rss.xml متا :